بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه

حمایت مکرون از عملکرد پلیس در مقابله با معترضان

حمایت مکرون از عملکرد پلیس در مقابله با معترضان رئیس جمهور فرانسه با جمعی از نیرو‌های پلیس پاریس دیدار و از عملکرد آن‌ها در مقابله با معترضان حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل مکرون» دوشنبه شب به طور سرزده و اعلام نشده وارد پایگاه پلیس پاریس شد و عملکرد آن‌ها در مقابله با معترضان فرانسوی را ستود.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مکرون به همراه «ژرارد دارونین»، وزیر کشور خود، به پادگان «بسیر»، در منطقه هفدهم پایتخت، که میزبان نیرو‌های BAC (تیپ ضد جنایت) می‌باشد، رفت.

 

او با اعضای نیرو‌های پلیس، ژاندارمری، اعضای BRI (تیپ تحقیق و مداخله) و آتش نشانان رایزنی کرد. مکرون هدف خود از این اقدام را تشکر از نیرو‌های پلیس در مقابله با معترضان و حمایت خود از آن‌ها اعلام کرد.

 

این نخستین بازدید میدانی مکرون پس از مرگ ناهل، نوجوان ۱۷ ساله است که سه شنبه گذشته در شهر «نانتر» در حومه پایتخت، به ضرب گلوله یک افسر پلیس پس از خودداری از فرمان ایست، کشته شد و در پی آن خشونت گسترده بسیاری از شهر‌های فرانسه را در بر گرفت.

 

امانوئل مکرون قرار بود روز گذشته (دوشنبه) به آلمان سفر کند، اما ناچار شد سفر رسمی خود به این کشور را برای مدت نامعلومی به تعویق بیندازد. اوضاع پاریس و بسیاری از شهر‌های فرانسه شب گذشته با آرامش نسبی همراه بودند و مسئولان اجرایی امیدوارند این بازگشت به آرامش ثبات داشته باشد.

 

کشته شدن این نوجوان که از او با نام ناهل یاد شده است در حالی که پشت فرمان مرسدس در حال رانندگی بود و به ایست پلیس توجه نکرد، با شلیک به قفسه سینه او روی داد. افسری که تیراندازی کرده به اتهام قتل عمد بازداشت شده است.

 

ناهل الجزایری و مراکشی‌الاصل بود و این شورش‌ها ریشه در اعتراض چندین دهه‌ای علیه خشونت پلیس و بی‌توجهی و تبعیض نژادی همیشگی در حومه‌های شهری فقیرتر فرانسه دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار